Onze oplossingen voor meer veiligheid in de badkamer


Pour de baignoire existante Flexidoor

Flexidoor, de deur voor bestaande badkuip

Voor alle bestaande badkuip

Soms kan het door een operatie of ouderdom moeilijk worden om in –en uit de badkuip te stappen. Dankzij de Flexidoor van Hyseco, kan u opnieuw zelfstandig baden en douchen.
Flexidoor wordt in een dag geïnstalleerd en is handig en goedkoop in vergelijking met een nieuwe douche of instapbad. Geef uw badkuip een Flexidoor voor meer veiligheid en dit zonder uitbraak! Na 24 uur is het bad bruikbaar en veilig. Bovendien geniet u ook van vijf jaar garantie.

Contacteer ons ( ) >

Online contactformulier > >

baignoire avec porte intégrée variodoor

Variodoor, het instapbad op maat

Een nieuwe badkuip met geïntegreerde deur

Variodoor is het nieuwe bad met geïntegreerde deur, op maat gemaakt. Kies uw ideale badkuip, de positie en de kleur van de deur volgens uw smaak. Zo heeft u een nieuw instapbad dat perfect aan uw wensen voldoet. Variodoor is de ideale oplossing als u de hele badkamer wilt renoveren of een nieuwe woning koopt.


Contacteer ons ( ) >

Online contactformulier > >

 
Siège élévateur de bain à batterie

Hyseco badliften

Onze badliften werden door een groot Duitse onderzoeksinstituut ontwikkeld en worden in Duitsland geproduceerd.
Ze zijn degelijk en gemakkelijk te gebruiken. Voor meer zekerheid en autonomie kan u bovendien aan een mooie prijs voor een van onze liften kiezen.

Contacteer ons ( ) >

Online contactformulier > >

Accessoires de sécurité Hyseco

Veiligheidsaccessoires

Hyseco heeft een grote variatie aan accessoires, die het leven in de badkamer gemakkelijker en veiliger maken. Ontdek hier welke accessoires voor u het zinvolste zijn.


Online shop >

Contacteer ons ( ) >