Met Stabi, vindt u de perfecte antislipoplossingen voor alle oppervlakken


Traitement antidérapant pour les sols Stabisol

Stabisol, Antslip voor zandsteen en tegels, binnen of buiten

Stabisol is een eenvoudige en ecologische antislip oplossing. De formule van Stabisol maakt het mogelijk een oppervlak van zandsteen of tegels direct te behandelen zonder de kleur of de tastzin hiervan deze te veranderen. Gebruik Stabisol rond zwembaden, in badkamers, keukens, enz.

Contacteer ons ( ) >

Online contactformulier > >

Traitement antidérapant pour le bain Stabibain

Stabibain, antislip behandeling voor badkuipen

Dank zij Stabibain worden uw badkuip en douchebak antislip en veilig in 20 minuten. De moleculaire formule van Stabibain maakt het mogelijk het oppervlak van het bad direct te behandelen. Zo kan u antislipmatten vermijden die uiteindelijk loskomen. U kan uw sanitair bovendien met dezelfde producten blijven reinigen.


Contacteer ons ( ) >

Online contactformulier > >


Peinture antidérapante Stabipaint

StabiPaint, de antislip verf

StabiPaint is een bijzondere antislip verf uit acrylhars. StabiPaint wordt vooral voor de bekleding van sport- en voetganger faciliteiten gebruikt. Deze verf is in alle RAL kleuren verkrijgbaar zodat u een kwalitatieve en esthetische keus kan maken..

Contacteer ons ( ) >

Online contactformulier > >

Bandes adhésives antidérapantes StabiTape

StabiTape, multifunctionele Antislip Tape

StabiTape, ons gamma van antislipstroken en –rollen. StabiTape Home, Outdoor -en Pro, zorgen ervoor dat u steeds het passende product vindt voor binnen of buiten, houd of metaal, van thuis tot productiecentra -en fabrieken.


Contacteer ons ( ) >